La manera més entretinguda d’augmentar el vocabulari i millorar la pronunciació en anglès

My Life in English és una app destinada al fet que els alumnes d’Educació Primària practiquen l’anglès de manera divertida a través d’activitats interactives. Disponible per al seu ús en classe dirigida pel professor en pissarra digital o per al seu ús individual en qualsevol dispositiu mòbil.

  

App per a alumnes de 8 a 14 anys
Prova-la gratis en la teua tableta o smartphone!!


App per a alumnes de 8 a 14 anys
Prova-la gratis en la teua tableta o smartphone!!

Descarregar l’aplicació del professor
Per a ús en classe amb pissarra digital (PDI)

Aprendre jugant de manera eficient

La metodologia de My Life in English ha sigut desenvolupada arreplegant les experiències TIC amb més èxit en educació primària. L’experiència gamificada planteja una superació gradual de xicotets reptes i celebra cada exercici resolt, animant a l’alumne per a continuar realitzant nous exercicis.

COM FUNCIONA?

My Life in English està format per nou unitats temàtiques. Cadascuna d’elles inclou una fitxa de vocabulari específic i 10 reptes que han de resoldre’s amb èxit. L’aplicació s’adapta al ritme d’aprenentatge de cada xiquet animant a avançar als xiquets amb més dificultats amb l’idioma, gràcies a la seua ambientació positiva i motivadora.

Nou unitats temàtiques

En cadascuna de les unitats s’aprenen i s’assimilen entre 30 i 50 paraules noves. Estan ambientades en contextos familiars i atractius per als xiquets i en temes que els resulten d’interès, com la acampada, la moda i les compres, la cambra de bany, el cos humà, el futbol, la cuina, els viatges, la platja o els gadgets tecnològics.

Guia de vocabulari de cada unitat temàtica

Cada tema inclou una guia completa del vocabulari que s’empra en els exercicis, per a ajudar-nos a resoldre les proves amb encert. Tocant en cada paraula, escoltarem la locució de la mateixa, la qual cosa és molt útil  per a assimilar la pronunciació correcta.

Deu entretinguts reptes en cada tema

No és necessari seguir l’ordre proposat. L’usuari pot decidir quin de les nou primeres proves completa primer, segons les seues preferències, excepte la prova final. Tan sol superant els reptes anteriors es pot accedir a aquesta fitxa, que suposa una avaluació final de tot el vocabulari après.

Prova superada... amb nota

A mida que es van superant proves, cada repte té la seua puntuació, segons la rapidesa i l’encert amb el qual se supere. L’usuari sempre pot tornar a enfrontar-se a la prova per a millorar la seua nota final.

ELS REPTES DE MY LIFE IN ENGLISH

En començar cadascun dels deu reptes de cada teama s’explica en què consisteix la prova. Una vegada començat, hauràs d’anar resolent les qüestiones contrarellotge. Com més prompte millor les resolgues millor puntuació obtindràs. Si t’excedeixes del temps límit hauràs de tornar a intentar-ho.

Aquests són alguns exemples d’activitats interactives del app:

The searchers

Cerca i toca en el dibuix les paraules que van apareixent en la llista.

Wordsearch

Toca les imatges, escolta el seu nom i cerca-ho en la sopa de lletres.

Find & Match

Arrossega les paraules fins a la seua imatge corresponent.

Questions

Identifica la imatge a la qual es refereix cada pregunta i toca-la.

Crosswords

Toca les imatges, escolta el seu nom i completa la paraula.

Final trial

Amb ajuda de les pistes, escriu la paraula adequada.

«Les imatges són estupendes, els dibuixos estan molt bé elaborats i en general, la interfície d’usuari és molt agradable i clara. My Life inEnglish és l’aplicació que recomanaríem a tots aquells pares i fills que vulguen embarcar-se en l’aventura d’aprendre anglès».

★★★★★

«El que més ens ha sorprès d’aquesta app és la correcta pronunciació dels termes, tan poc habitual quan aquests materials no es locuten amb la professionalitat requerida».

Seleccionada entre les “10 millors apps infantils Made in Spain”.
XI Festival Internacional de Comunicació Infantil El Xumet. Madrid, 2015.

«L’objectiu d’aquesta app per a tabletes i mòbils és que els xiquets agafen el gust a l’anglès aprenent vocabulari i millorant la seua pronunciació a través de jocs educatius. I una altra cosa més, heu vist els personatges? Són molt molones!»

«Doneu-li al Play  i de seguida notareu com la motivació dels vostres fills va in crescendo, i també la vostra».

EL VOCABULARI

Si tens algun dubte, totes les paraules les trobaràs en “WORDS”. Una guia completa del vocabulari per a cada tema. Podràs veure una representació gràfica de cadascuna de les paraules acompanyades de la seua traducció, la seua fonètica i la seua locució, per a aconseguir una pronunciació impecable.

PERFIL DE JUGADOR

L’aplicació pot ser utilitzada per diferents usuaris. Podràs crear un perfil diferent per a cadascun i comparar les classificacions en cada nivell de dificultat.

PERFIL DE JUGADOR

L’aplicació pot ser utilitzada per diferents usuaris. Podràs crear un perfil diferent per a cadascun i comparar les classificacions en cada nivell de dificultat.

Necessites ajuda tècnica sobre el app?

Per a qualsevol consulta, escriu-nos a mylifeinenglish@itbook.es

Pedagogia i lingüística en anglès: Michelle Dykes(assessora) i Tania Urreta, Eva Alcázar i María López, del American Cultural Center de Port de Sagunt, València. Panell d’usuaris: Alumnes del American Cultural Center.

Creació, disseny i desenvolupament: Itbook Editorial SL. Coordinació: Arturo Puig i Javier Pérez Belmonte. Il·lustració:  Nacho Gallach. Disseny:  Paula Sánchez. Programació: Alfredo Sánchez i Miguel Morcillo. Desenvolupament pedagògic de les activitats: Elvira Esclusa, Col·legi Els Arenes, València. Linguïstica en valencià: Andrea Ruiz, Llic. Filologia Catalana. U.V. València. Àudio i locucions: Soundtrack SL

Més aplicacions de Itbook per a Educació Primària
L’aplicació per a practicar operacions matemàtiques en Educació primàri

Aula Itbook Matemàtiques és un projecte didàctic destinat al fet que els xiquets i xiquetes desenvolupen i consoliden les seues habilitats de càlcul bàsiques (sumar, restar, multiplicar i dividir), seguint els requeriments curriculars oficials de la LOMCE d’Educació Primària. Per a famílies, educadors i col·legis.

Un projecte de:

Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma per al sector educatiu

© 2018 Itbook Editorial SL

VALÈNCIA
Calle Hierros, 14-duplicado, Puerta 6. 46022.

PORT DE SAGUNT
Av. 9 d’Octubre, 8, Oficinas. 46520

BARCELONA
Edificio CREC.
Carrer de Blesa, 27. 08004

Premio App Kids 2018
My Life in English, premi App Kids 2015 en el certamen "Les 10 millors apps infantils Made in Spain". Festival de Comunicació Infantil El Chupete i Generació Apps.